7 feil bedriften din sannsynligvis gjør online

Med hjelp fra ekspertene våre på Google, Facebook, nettsteder og SEO har vi samlet den ultimate listen over de syv vanligste feilene bedrifter gjør når det gjelder digital markedsføring. Vi ser på de forskjellige feilene, forklarer hvorfor disse spesifikke feilene er mindre bra for markedsføringen din, og foreslår en og annen løsning. Beregnet tid: ca 31 min. AGENDA - 7…

Se på webinaret nå

Nå din rette målgruppe med Facebook-annonser

Bli med oss ​​og finn ut alt du trenger å vite om målgrupper i Facebook-annonser! Vi går gjennom forskjellige målgruppealternativer og hvordan du skal tenke for å finne riktig publikum for din Facebook-annonsering. Facebook er en utrolig god kanal for annonsører da brukerne legger igjen ufattelig mye informasjon om dem selv, noe som gjør at man kan spisse og segmentere…

Se på webinaret nå

Hva skjer når Amazon lanseres i Skandinavia til høsten

Mange har stilt spørsmål rundt hva som kommer til å skje når Amazon lanseres i Sverige til høsten, og enda fler frykter svaret. En sak er i alle fall sikkert – Amazon kommer til å endre på hvordan vi markedsfører oss online. For de bedriftene som henger med i svingene innebærer dette en utrolig mulighet.

Se på webinaret nå

Dypdykk i Google Ads

Webinaret vil ha fokus på Googles annonseplattform. Hvorfor skal man annonsere på Google? Hvilken effekt kan din bedrift forvente å få ut av annonsering på Google? Hvordan starter man å annonsere der?

Se på webinaret nå

Kom i gang med digital markedsføring

Vi starter året med et matnyttig webinar der vi har samlet spennende highlights fra våre 3 mest populære webinarer i 2019. Vi går gjennom alt fra Facebook og sosiale medier til SEO og Google. Med andre ord – en bra start på ditt kommende markedsføringsår!

Se på webinaret nå

Maksimer din digitale tilstedeværelse med Google My Business

På dette webinaret bruker vi 20-30 minutter på å vise deg mulighetene som finnes i Google My Business. Hvorfor er det viktig på ha en GMB, hvordan kan den skape verdi for din bedrift, og hvordan kan online-omtaler påvirke kunders holdning til ditt varemerke?

Se på webinaret nå

Forbedre din plassering på Google

I dette webinaret bruker vi cirka 30 min på å oppdage SEO-verden sammen – og vi avslører hvordan du kan forbedre relevans, både hos deg selv og hos Google.

Se på webinaret nå

Displayannonsering – få dine kunders intresse med riktig banner på riktig plass

Vi bruker ca 30 minutter til å gå igjenom alt som berører displayannonsering. Hva er det, hvem passer det for og hvordan kommer du igang?

Se på webinaret nå

Slik skaper du en Sosiale Medier-strategi

Hva kreves av deg og din bedrift for å maksimere innhold i sosiale medier? Hvilke mål bør du sette, hvilke kanaler bør du velge og hvorfor bør du egentlig skape en innholdsstrategi for din bedrift?

Se på webinaret nå

Så viktig er din hjemmeside for dine kunder

Hva er egentlig en bra hjemmeside og hvorfor bør du være opptatt av dette? Hvordan påvirkes salget ditt av en dårlig digital kundeopplevelse? På vårt webinar prater Eirik Westrheim om hjemmesidens rolle for små- og mellomstore bedrifter, om onlinebooking, troverdighet, digital tilstedeværelse mm. Vi har også en spennende nyhet å fortelle om.

Se på webinaret nå
1 2