,

Telefonrespons, programmatiske kjøp og ny takeover

68% av forbrukerne ønsker å snakke med en bedrift før de handler. Nå kan Eniro være behjelpelig med å måle all trafikk dine kunder har på telefon. Vi har innledet et samarbeid med Freespee hvor vi bruker 3.partssystemer for å måle kundenes fulle og hele telefontrafikk. Vi måler all telefondata fra Google (betalt og organisk), facebook, bing, gulesider.no, 1881.no, 180.no og så videre.

Vi samler inn data, prosesserer og kvalifiserer, samt gjør all dataen og dens verdi synlig gjennom kundens eget dashboard. I tillegg gir vi kundene tilgang til dataen i Google Analytics dersom dette er ønskelig.

Ønsker du en nærmere presentasjon er vi mer enn villige til å bistå med demo og testcaser, hvor dere selv kan se verdien. Avtal med din Gule Sider-representant allerede i dag.

Eniro har fokus på programmatiske kjøp

I Eniro går vi “all in” for programmatic. Så “all in” at våre private deals er billigere enn å kjøpe RTB (Real time bidding).Vi ønsker å fortelle dere litt om hvorfor flere og flere kjøper programmatisk annonsering og hvorfor det er en fordel å gjøre private deals.

Hvorfor skal man kjøpe programmatisk?

  • Bedre kontroll over leveransen enn ved individuelle kjøp fra ulike medier
  • Lettere å teste ut effekt av ulike mediekanaler
  • Optimalisering av en kampanje i sann-tid
  • Økt effekt ved at klikk og konverteringer øker mend kostnadene går ned.

Segmentering og search retargeting
Med søkedata fra Gule Sider og Proff kan vi skreddersy avtaler slik at annonsøren kan nå utvalgte brukergrupper.  Denne search retargetingen tilbyr vi i  mange kategorier/segmenter. Her er noen eksempler:

  • Helse
  • Reise
  • Bil

Eniro med lavere pris på “Private deals”

I motsetning til de fleste publisister, har vi lavere pris på private private deals kontra RTB (åpne kjøp på børs)
Ved å kjøpe en private deal gjennom oss får du:

  • Trygghet (åpen børs gir mindre kontroll, dårlig plasseringskvalitet og lite transparens)
  • Premium varelager (høyere prioritet på visningene og redusert risiko for ad fraud)
  • Forutsigbarhet ( enklere pris, bedre treffsikkerhet og unngå nettsider du ikke ønsker å være på)

Eniro er et trygt og effektivt valg for programmatiske kjøp.

Ny takeover på Gulesider 

I mai lanserer vi et nytt og forbedret takeover-produkt for aktiv merkevarebygging. Vår nye annonseløsning lar deg skreddersy brandingkampanjer mot målgrupper som er ute etter å kjøpe definerte varer og tjenester.
Banneren er visningsbasert, responsiv og kan styres på blant annet geografi og search retargeting. Plasseringen er kompatibel med video og er også snart tilgjengelig for programmatiske kjøp.

I dag er Eniro et selskap basert i 5 land, Norge, Sverige, Danmark, Finland og Polen. Ukentlig har vi over 23 millioner unike brukere som gjør over 70 millioner søk.
I Norge er vi stolte over å ha røtter tilbake til 1800-tallet, fra Norges første telefonkatalog på trykk. Og vi er fortsatt gode på telefonkontakt, det å drive relevante leads til annonsørene våre. Vi ser at hele 1 av 7 av alle søk på Gule Sider ender i en telefonsamtale til en eller flere annonsører.