,

Slik kobler du av i ferien – 4 tips for en perfekt sommer

Ta en kikk på vår sjekkliste under for å garantere solrike dage

Uansett om du jobber i sommer eller befinner deg på en strand i Hellas så er det viktig at kundene dine får et bra inntrykk av virksomheten din. Du er kanskje på ferie, men bedriften din er synlig på internett – noe som betyr at du har åpent døgnet rundt uavhengig av årstid.

Ta en kikk på vår sjekkliste under for å garantere solrike dager for deg og din bedrift i juli og august.

1. Åpningstider

Har du andre åpningstider på sommeren? Sørg for at kundene dine møter riktige åpningstider på de viktigste sidene på nettet. Med Oppdatert Online kan du for eksempel kjapt endre og ta kontroll over bedriftsinformasjonen din som er synlig på nettsider som Facebook, Gule Sider, Yelp og Google. Du kan også overvåke omtaler som publiseres om bedriften din på ulike nettsider. Se her hvor kjapt og enkelt du kommer i gang med Oppdatert Online.

2. Kundeopplevelser

Sehr gut! Trés bien! For noen bedrifter er sommeren den mest hektiske perioden i hele året. Uansett om dine kunder bor i nærområdet eller er tyske turister på gjennomreise så er det viktig å tenke på kundeopplevelsen. Halvparten av dine potensielle kunder vil velge bort bedriften din dersom du ikke har 4 eller 5 i karakter på nettsider som Google, Gule Sider og Tripadvisor. Så ikke glem kundeservicen i sommer. Flere positive omtaler leder til flere kunder og kan også påvirke din synlighet på nettet. Her spiller også punkt 1 en viktig rolle. Om bedriften din har begrensede åpningstider deler av sommeren så er det viktig å oppdatere dette på nettet, ellers vil det garantert gi negative kundeopplevelser for de som møter en stengt dør eller ingen i den andre enden av telefonen.

3. Hjemmesiden

Din hjemmeside kan fortsatt lokke besøk selv om du har hengt opp “Feriestengt”-skiltet i døra. Derfor er det viktig at hjemmesiden din er rask, mobiltilpasset og enkel å navigere på. Tre viktige ingredienser for en sømløs kundeopplevelse.
Synes du at hjemmesiden din har behov for en oppdatering? Vi har flere spenstige hjemmesider på lager for bedriftseiere som vil pusse opp nettsiden sin.

4. Din digitale tilstedeværelse

Nyt! Sommeren er kort. Jo mer du forbereder din digitale tilstedeværelse i forkant av ferien, jo smidigere blir det når du kommer uthvilt tilbake. Still inn autosvar på mailen, slå av mobilen og len deg tilbake.

Med ønsker om en solrik sommer.