Hvor god er din SEO?

Sjekk din hjemmesides søkemotoroptimalisering på ett minutt – gratis SEO-analyse

Hvorfor er søkemotoroptimalisering viktig?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en viktig del av digital markedsføring. Det betyr at du bruker forskjellige teknikker, både for å forbedre hjemmesiden din, men også for å få en høyere plassering på Google. Dersom du ikke jobber aktivt med SEO, er det en stor risiko for at konkurrentene dine vil få en bedre plassering enn deg på Google.

Søkemotorer som Google, foretrekker brukervennlige sider som stadig oppdateres og forbedres. Det er derfor viktig at du tester og endrer på siden din for å opprettholde, og fremfor alt forbedre plasseringen din på søkemotorer. Jo bedre hjemmesiden din er, desto bedre blir det rangert på søkemotorer. Og jo mer troverdig du fremstår, desto mer sannsynlig er det at kundene blir tiltrukket av nettopp din bedrift.

Hvorfor må jeg sjekke SEO?

Med SEO-sjekken får du en detaljert beskrivelse av søkemotoroptimaliseringen på hjemmesiden din, hvilke ting du gjør bra og hvor det er behov for forbedring. Jo høyere vurdering du får (på en skala fra 0-100), jo mer søkemotoroptimalisert er hjemmesiden din. Rapporten er delt inn i fem deler:

  • På hjemmesiden din: De fleste finner hjemmesiden din på mobilen. Derfor er det viktig at hjemmesiden din er mobilvennlig. Har du angitt sidetitler, metabeskrivelser, linktekster og overskrifter riktig?
  • Hastighet: En rask hjemmeside er verdsatt av brukere og Google. Sjekk ytelse og andre lastetider, som er viktige for plasseringen din.
  • Utenfor hjemmesiden din: Linker til hjemmesiden viser at hjemmesiden din er viktig! Få en oversikt over antall linker som peker til bedriftens hjemmeside.
  • Er hjemmesiden din synlig?: Hvor mange mennesker søker etter og besøker din hjemmeside? Og hva er de viktigste søkeordene?
  • Under panseret: Vi sjekker også om du har mange dårlige linker, og om Google forstår bildene dine. Vi sjekker også mengden tekst på hjemmesiden din, om din sitemap er gyldig (en liste over sidene dine som hjelper Google) og om du har et SSL -sertifikat.

Derfor bør du velge Gule Sider som partner for din digitale markedsføring