Rankingpoeng styrer posisjonen din

Forbedre posisjonen din med Gule Siders rankingpoeng

Jo mer kvalitativ trafikk virksomheten din tiltrekker seg,  jo flere “riktige” kunder ser deg å kan ta kontakt. Bedrifter som er i topp av søkeresultatene på Gule Sider får flest klikk – og det høyeste antallet nye kundekontakter. Det er selve essensen av digital markedsføring: at kundene skal finne din bedrift før konkurrentene!

Man kan enkelt forklare 1 kr = 1 rankingpoeng og jo høyere rankingpoeng, jo bedre resultat i Gule Siders treffliste. Hvis du kombinerer rankingpoengene dine med gode søkeord, vil du nå flere og flere kunder.

DERFOR ER DINE RANKINGPOENG VIKTIGE

To bedrifter som konkurrerer i samme bransje og ligger innenfor samme geografiske område, vil vanligvis ende opp omtrent på samme sted i Gule Siders treffliste.
Men, akkurat som på Google, er det de 4-5 bedriftene på toppen av hvert søk på Gule Sider som får mest oppmerksomhet fra kunder (disse bedrifter tar ca 75% av trafikken).

For å være sikker på å ende opp i topp, velger en av bedriftene i eksemplet ovenfor for å kjøpe mer rankingpoeng ved å bestille en større annonsepakke (se eksempelet nedenfor). På denne måten får bedriften et ekstra løft og ender opp høyere i trefflisten sammenlignet med konkurrentene.

Forbedre posisjonen din

Gule Siders rankingpoeng er en måte for deg og din bedrift å vises høyere i søkeresultatene. Å ha en konstant strøm av trafikk til nettstedet er grunnlaget for all virksomhet -For uten besøkende er det selvsagt ingen sjanse til å få betalende kunder.

Kombiner rankingpoengene dine med gode søkeord og nå flere av dine kunder!

Les mer om Gule Siders pakker