Opprette en vellykket hjemmeside: 7 effektive tips

woman with laptop in couch

Hjemmesiden er avgjørende for hvordan folk oppfatter din bedrift, dine tjenester og produkter. For å få nye kunder og bygge tillit hos dem, bør hjemmesiden din være den digitale plattformen du legger mest vekt på.

Du vet sikkert selv hvordan det er når du går inn på en hjemmeside; hvis det ser ut som det ikke har blitt oppdatert på noen år, er vanskelig å navigere eller gir et generelt useriøst inntrykk, forlater du sannsynligvis siden ganske raskt, ikke sant?

Generelt har besøkere blitt vanskeligere å både fange og beholde. I dag er det uendelig mye informasjon på nettet, og vi har lært å luke ut ting som ikke fanger oppmerksomheten vår umiddelbart.

Vi har derfor listet opp noen ting som kan være greit å huske på, når du jobber med å gjøre hjemmesiden mer attraktivt for dine besøkere:

  • Ha et mål med hjemmesiden– hvilket formål skal den oppfylle for deg og dine besøkere?
  • Vis hvem du er – vær transparent og ærlig
  • Sørg for at det er enkelt for besøkende å kontakte deg
  • Sørg for å tydelig vise hvilke produkter/tjenester du tilbyr, og hvordan man kjøper dem
  • Fyll hjemmesiden din med godt innhold i form av tekst, bilde og video
  • Sørg for at hjemmesiden er mobilvennlig og enkel å navigere
  • Søkemotoroptimaliser siden din – slik at folk enkelt kan finne den på for eksempel Google eller Bing.

Generelt kan det legges til at en udatert og dårlig designet hjemmeside har større sannsynlighet for å miste trafikk og genererer lavere konvertering, sammenlignet med en gjennomtenkt hjemmeside med et design som appellerer til brukerne dine.

Høres det vanskelig ut? Ta gjerne kontakt med oss ​​i Gule Sider, så kan en av våre dyktige eksperter hjelpe deg med å forbedre din bedrifts hjemmeside!


Og hvis du vil vite mer akkurat nå, kan du sjekke ut vårt siste nettseminar om hvordan du lager en super hjemmeside, se nedenfor.