Nye Gulesider.no – de viktigste oppdateringene for bedrifter

Gule Sider har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å bli sett digitalt. En viktig del av det arbeidet er å hele tiden prøve å forbedre hvordan vi presenterer dem på hjemmesiden vår. For å gjøre opplevelsen enda bedre for deg som gründer, lanserer vi nå nye gulesider.no! Her skal vi gå gjennom de nye og forbedrede funksjonene.

Gulesider.no hjelper over 1,5 millioner unike besøkende med å finne det de leter etter hver uke. Alt fra telefonnummeret til nærmeste bilverksted, til frisørsalongen med byens beste omtaler. Faktum er at gulesider.no leverer rundt 800 000 kundekontakter i uken. Vi er stolte av å være en plattform som enkelt kobler privatpersoner med hverandre og kunder med bedrifter – døgnet rundt, hele året.

Å bli notert på Gule Sider er gratis. I tillegg til fordelen med å være synlig på en plattform som vrimler av kunder som er «kjøpeklare», betyr oppføring på Gule Sider også økt synlighet på de største søkemotorene som Google og Bing. Dette fordi for eksempel Googles algoritmer liker bedrifter som har en strukturert tilstedeværelse på katalogsider – for eksempel gulesider.no, Foursquare eller Google My Business. Dette betyr at gratis synlighet på gulesider.no også øker synligheten og rangeringen din på Google. Rett og slett win win.

Du finner følgende nyheter på vår nye side:

  • Forbedret profilside
  • Økt synlighet
  • Omtaler
  • Moderne design

Som kunde hos Gule Sider er du nå synlig på andre bedrifters profilsider

En nyhet vi lanserer nå er at du som kunde hos Gule Sider også vil være synlig på andre bedrifters profilsider under seksjonen “Lignende bedrifter i nærheten”. Dette betyr at de som søker etter tjenester eller produkter som du tilbyr, ikke bare vil finne din bedrift i selve søkefeeden, men også på profilsidene til geografisk nærliggende konkurrenter.
“Lignende bedrifter i nærheten” vises imidlertid kun på profilsider for bedrifter som ikke er kunder hos Gule Sider. Hvis du er kunde hos Gule Sider, vil ingen andre bedrifter vises på profilsiden din.

Vil du bli mer synlig på Gule Sider? Her kan du lese mer om annonser på Gule Sider.

Slik ser delen “Lignende bedrifter i nærheten” ut på nye Gulesider.no.

Større og mer brukervennlig profilside

Uansett om du er kunde hos Gule Sider eller bare har din bedrift oppført på våre sider, vil du oppleve at bedriften din sin profilside har fått en skikkelig makeover. Den er nå både større og lettere å se enn før. Designet er mer luftig, noe som gjør det lettere for besøkende å navigere i bedriftens informasjon. Til og med skriften er nå større og klarere. Det har rett og slett blitt enklere for potensielle kunder som klikker seg videre til profilsiden din å finne akkurat den informasjonen de leter etter.

Virkningen av visuelt innhold på en hjemmeside bør ikke undervurderes. Sannsynligheten for at en besøkende vil interagere med innholdet på en hjemmeside øker faktisk betydelig hvis det er bilder eller annet visuelt innhold. Med dette i tankene har vi nå gitt bildegalleriet på profilsiden din et mer fremtredende sted for å oppmuntre til nettopp den interaksjonen.

Din bedriftsinformasjon er nå tydeligere presentert, og du som er kunde hos Gule Sider kan selv oppdatere dem på “Min Gule Sider“. Her kan du også gå gjennom søkeordene dine for økt synlighet på Gule Sider. Og er du ikke kunde hos oss, kan du i stedet gjøre endringer via BankID på update.gulesider.no. På denne måten kan du enkelt sørge for at riktig informasjon som åpningstider, telefonnummer og besøksadresse alltid vises om din bedrift.

Profilsiden på nye Gulesider.no.

Omtaler er fremhevet

De fleste vet nok at omtaler på nett spiller en betydelig rolle hos dagens forbrukere. Men visste du at hele 97% av alle kunder sjekker omtaler på nettet når de leter etter lokale bedrifter? Omtaler kan rett og slett være avgjørende for om en kunde velger å kjøpe fra deg eller å gå til en konkurrent.

Med dette i bakhodet har vi valgt å gi omtalene til bedriften din en mer sentral plass på profilsiden din. Fra tidligere å ha vært plassert nesten nederst på siden, er den samlede vurdering din nå synlig øverst. Med et enkelt klikk vil besøkende deretter bli videresendt til vurderingsdelen, hvor de kan lese andre kunders omtaler av deg og din bedrift.

Omtaler på nye Gulesider.no.

Nysgjerrig på å lære mer om omtaler og hvordan du best kan jobbe med dem? Vi har satt sammen en guide om omtaler med alt du trenger å vite.

Utseendet til en hjemmeside kan være helt avgjørende for om en kunde vil bli på den eller ikke. Vi har derfor fokusert på å skape et mer moderne uttrykk med tydelige knapper som gir et luftig inntrykk. Siden er nå lettere å navigere og har et jevnere design med avrundede hjørner som er behagelige for øyet.

Selv en hjemmesides hastighet er A og O. Omtrent 53% av besøkende har en tendens til å forlate en hjemmeside som tar lengre tid enn tre sekunder å laste. Vi har derfor gjort nye Gulesider.no både raskere og penere.

Nye Gulesider.no.

Vi håper du blir like fornøyd med den nye siden som det vi er!