Ny shoppingopplevelse med Facebook Shops- enda nærmere kundene dine

For en uke siden lanserte Facebook en nyhet: Facebook Shops. Dette er et verktøy som vil lette kjøp og salg på nettet. Tjenesten er tilgjengelig på både Facebook og Instagram og er perfekt for deg som vil utvide din e-handel og komme enda nærmere kundene dine.

Facebook-butikker gjør det enkelt for bedrifter å opprette en enkelt nettbutikk som kundene kan få tilgang til både på Facebook og Instagram. Du velger hvilke produkter du vil vise frem og du kan lage forskjellige typer produktsamlinger. Her kan du også holde kontakten med kunder via WhatsApp, Messenger eller Instagram Direct. Enkelt måte å være der og svare på spørsmål om produktene dine.

Kjøp og salg på nettet

Med Facebook-butikker blir det enkelt for milliarder av brukere å finne, bla gjennom og kjøpe produkter i appene de bruker daglig for å oppdage nye opplevelser. En fordel med dette er at kundene som allerede er på facebook- eller instagram-siden din, ikke trenger å gå til en ny side for å finne produktene dine – så det blir veldig nær kjøp. Hvis du ønsker det, kan kundene dine også bli omdirigert til din hjemmeside for e-handel.

I følge Facebook vil flere funksjoner bli lagt til over tid, for eksempel live shopping og lojalitetsprogrammer. Dermed en spennende ny tjeneste som vi ser frem til å følge utviklingen av!