,

Vet du hva kundene dine sier om deg på nettet?

Hele 9 av 10 kunder velger bort bedrifter med dårlige anmeldelser på nettet. Derfor lanserer vi nå Synlighet på Internett – Anmeldelser, slik at du enkelt kan følge med på hva kundene dine synes om din bedrift!

Andmelelser online kan gi en god indikasjon på hvordan kundene opplever bedriften din. Uansett om de er positive eller negative, kan du få nyttig informasjon om bedriftens styrker og forbedringspotensial. Se dem som guider, som kan hjelpe deg med å utvikle deg og bli enda bedre!


Les mer: «Story-formatet er det sosiale medieekvivalenten til Gullhår»


Hvorfor er det viktig å holde oversikt over anmeldelsene dine på nettet?

Vel, ikke minst fordi disse kan påvirke din SEO. Google liker anmeldelser, og jo mer du har, desto mer sannsynlig er det at du havner høyt i kundens søkefelt. I tillegg er dine potensielle kunder mest sannsynlig eksperter på å se blant anmeldelser og rangeringer, før de tar en beslutning om hvilken bedrift de skal ansette eller handle fra. Dårlige anmeldelser og lave vurderinger, kan i verste fall få kunden til å bla helt forbi deg, til fordel for en konkurrent med høyere rating.

Nå blir det lettere for deg å holde oversikt over anmeldelsene dine

Det som imidlertid kan være litt komplisert, er at du som bedriftseier må holde oversikt over alle anmeldelser, som blir publisert på forskjellige nettsteder. Vår tjeneste Synlighet på Internett, gir deg nå en omfattende oversikt over dine viktigste anmeldelser på de største plattformene, slik som som Google og Facebook. På denne måten vil det være enkelt for deg å holde oversikt over hva kundene dine synes om din bedrift, slik at du enkelt kan dra nytte av denne informasjonen, og utnytte ditt fulle potensial best mulig!
Så hvordan gjør du det? Det er som sagt veldig enkelt – du vil finne anmeldelsene dine samlet i en tydelig oversikt i kundeportalen din på Min Gule Sider.

Fordelene med anmeldelser samlet i ett verktøy:

  • Få full oversikt over hva som blir sagt om bedriften din på nettet
  • Anmeldelser fra de største plattformene samlet på ett sted
  • Lett tilgjengelig via Min Gule Sider

Tips! Ikke vær redd for å be kundene om å vurdere bedriften din. Studier viser at bedrifter som aktivt ber kundene sine om å sende anmeldelser, ofte har en høyere gjennomsnittlig vurdering, enn de som bare sitter og venter på at kunden skal gjøre det frivillig.

Les mer: Synlighet på Internett