Nå introduseres AIS + for Gule Sider På sjøen

I løpet av sommeren lanserer vi flere nye og spennende nyheter for vår populære app Gule Sider På sjøen. Dette inkluderer blant annet oppdatering og forbedring av appens AIS-funksjon, og introduksjon av AIS +.

Siden Gule Sider lanserte AIS i 2016, har dette vært en av de mest populære funksjonene for Gule Sider På sjøen. Derfor lanserer vi nå AIS +.

Med AIS + kan du dele båtdata og din posisjon med andre brukere av Gule Sider På sjøen. Appen identifiserer om brukeren er til sjøs, og kan deretter dele posisjonen. Når noen ser på AIS, vil de dermed også finne andre appbrukere. I tillegg til dette kan brukere søke etter båtvennene sine, og se hvor de er. AIS + vil bli lansert i begynnelsen av sommeren.

Les om flere nyheter under bildet …

Vi lanserte nylig en ny og ettertraktet funksjon, der du som bruker får muligheten til å definere og bruke hjemmehavnen din (se bildet nedenfor). En veldig stor del av alle turene starter fra brukernes hjemmehavn. Ved å legge til støtte for å lage ruter og zoome inn på hjemmehavnen, blir det mye lettere å lage ruter og planlegge helgeturer.

Vi har også valgt å utvikle auto-ruter for årets sesong. Nå tar algoritmen hensyn til sikkerhetsmarginer, som betyr at den presenterte ruten ikke automatisk blir den korteste, men logikken prioriterer i stedet ruter der sikkerhetsmarginer er inkludert. Kompliserte farvann unngås til fordel for en litt lengre, men tryggere rute.

Nyheter hos Gule Sider på sjøen 2021:

AIS + | Del båtdata og posisjon med andre brukere av Gule sider På sjøen
Hjemmehavn | Definer din hjemmehavn for enklere planlegging
Auto-ruting | Beregn tryggere ruter
Intressepunkter | Lag dine egne interessepunkter for å merke, og finne tilbake til favorittstedene dine

Les mer om Gule Sider På sjøen her og last ned appen.