,

For å logge inn på Effektrapporten

Som kunde hos Eniro vil du motta en e-post med en personlig lenke som brukes til å aktivere Effektrapport.

Klikk på lenken i e-posten som sender deg videre til aktiveringssiden. Her kan du velge å logge inn med din Facebook-profil, Google-konto eller Eniro-konto for å aktivere Effektrapporten.

Om du ikke har mottatt en e-post med en lenke for å aktivere Effektrapporten, vennligst klikk her.

Logg på med Facebook
Logg inn med din Facebook-profil om du allerede bruker Facebook. Logg inn på samme måte som når du logger inn på Facebook – med din e-postadresse og passord. Du vil bli sendt direkte til Effektrapporten etter innlogging.

Logg på med Google
Logg deg på med Google-kontoen din om du allerede bruker Gmail eller andre Google-tjenester. Logg inn på samme måte som du logger deg på Google-kontoen din – med din e-postadresse og passord. Du vil bli sendt direkte til Effektrapporten etter innlogging.

Logg inn med Eniro

Om du har en Eniro-konto, logg inn med din e-postadresse og passord. Du vil bli sendt direkte til Effektrapporten etter innloggingen.
Vil du lage en Eniro konto, kan du gjøre det med en gang. Bare skriv inn navn, e-postadresse og et passord. Du vil motta en bekreftelse på e-post. Klikk på lenken i e-postbekreftelsen og du vil sendes direkte videre til Effektrapporten.

Etter du har registrert deg kan du alltid logge inn på Effektrapporten ved å besøke min.gulesider.no. Bare logg deg på med din Google-konto, Facebook-profil eller Eniro-konto – avhengig av hva du registrerte deg med da du aktiverte din Effektrapport.