Hvorfor trenger jeg en hjemmeside?

Woman looking at webpage on computer

Vi har samlet inn åtte vanlige spørsmål om hjemmesider. Er en ny hjemmeside viktig, hvordan påvirker det virksomheten min, og hva synes Google egentlig?

1. Må jeg ha en hjemmeside?

Ja! 71% av forbrukerne har vendt seg til bedriftens hjemmeside i den siste måneden. Spør deg selv: Ser du på bedrifter online før du bestemmer deg for å kontakte det aktuelle firmaet? For eksempel, frisører, rørleggerarbeid, bilutleie, malere, meglere, rengjøringsselskaper. Svaret er sannsynligvis ja.

2. Må hjemmesiden min være mobilt tilpasset?

Ja! Mer enn halvparten av søk på Eniro er gjort med en mobiltelefon. Med en responsiv side vil hjemmeside din se bra ut på alle enhetene.

3. Må hjemmesiden min være rask?

Ja! 3 sekunder eller raskere! Hvis hjemmesiden din er tregere, vil mer enn halvparten av de besøkende forlate hjemmesiden. Hastighet = flere kunder.

4. Må jeg oppdatere hjemmesiden min?

En av fire besøkende mener at en hjemmeside er gammelt og inaktivt hvis det ikke har blitt oppdatert i den siste måneden.

5. Trenger jeg en SSL-sertifisering?

Ja! Google har begynt å advare brukere når de skriver inn sider uten SSL-sertifisering. Ingen ønsker å bli møtt av en advarsel når du besøker en bedrifts hjemmeside.

6. Skal jeg oppdatere hjemmesidens design?

Alt er avhenge av når du sist oppdaterte hjemmesiden din. Et uprofesjonell hjemmeside risikerer å gi et dårlig inntrykk til kundene.

7. Er anmeldelser på en hjemmeside viktig?

Anmeldelser er ikke bare viktige på hjemmesiden din, men det er også viktig at du har positive (og mange) anmeldelser på hjemmesiden som for eksempel Facebook, Gule Sider og Google My Business. Start en vane med å alltid spørre dine fornøyde kunder om å gi en anmeldelse online. Søkemotorer som Google elsker anmeldelser, og 97% av kundene dine vil se på Lokale bedriftsomtaler før du foretar en kjøpsbeslutning.

8. Hva koster en hjemmeside?

Det avhenger litt av typen hjemmeside du leter etter. På Eniro tilbyr vi hjemmesider for ulike formål. Fra en variant til bedrifter som bare trenger en enkel online tilstedeværelse til hjemmesider med flere forskjellige delsider, blogger og flere funksjoner.

Vil du vite mer? Her har vi samlet informasjon om våre hjemmesider.

Vil du vite mer om hjemmesider? Vennligst sjekk ut vårt webinar, sammen med Mono Solutions, (tid: 33 min).

Kilder:
Yp.com
Eniro
Mono
Google