Hvorfor skal jeg kjøpe en hjemmeside fra Eniro?

Mange som tar kontakt med Eniro for hjelp med en hjemmeside gjør det fordi deres nåværende hjemmeside er for gammel. Det kan fungere godt tidligere da folk mest brukte internett på en datamaskin. Men nå kommer det meste av trafikken fra andre enheter som smarttelefoner og tabletter, noen har løst dette ved å ha en egen destinasjonsside for mobiltelefoner, men av flere grunner som SEO, kundeopplevelse og effektivitet, er det bedre å koble all trafikk till et enkelt mobilt tilpasset landingssted.

Det er også viktig at nettstedet ditt er sikkert, det vil si med et SSL-sertifikat, som er en type elektronisk identifikasjon for hjemmesider. SSL er en viktig del av Googles algoritmer for rangering når den presenterer søkeresultatene.

Hjemmesider tilpasset dine behov

Med en hjemmeside fra Eniro kan du også være sikker på at du får en side som er skreddersydd for dine behov, men hovedsakelig for dine besøkendes behov. Selvfølgelig kan disse behovene være svært forskjellige, avhengig av hvilken bransje du jobber i, for eksempel å få kunder til å finne adressen til butikken din, bestille en tid, se produktbilder eller finne et telefonnummer.

Tar informasjon fra Facebook og Eniro

Light-versjonen er opprettet av to forskjellige kilder, Eniro og Facebook. Det vil si at systemet automatisk importerer informasjon fra disse to kildene for å lage din hjemmeside. Dette gjør hele oppsettet raskt og enkelt, og bedriftens informasjon er dermed konsekvent på tvers av kanaler (Hjemmesiden, Eniro og Facebook).

Med en standard eller profesjonell løsning får du opptil 5 til 10 forskjellige sider, tilgang til besøksstatistikk og redigeringsverktøy, samt muligheten til å velge mellom forskjellige webdesigner for å passe bedriftens merkevare.
I en profesjonell hjemmeside løsning er det også mulighet for en bloggfunksjon. Med en blogg knyttet til hjemmesiden din blir synligheten på søkemotorer bedre, ettersom mer innhold skaper bedre plassering på for eksempel Google.

Vennligst sjekk ut vårt webinar, sammen med Mono Solutions, (tid: 33 min).