,

Hvorfor skal jeg bruke Oppdatert Online?

Det digitale landskapet kan fremstå som en stor jungel. Det finnes en hel haug av nettsider som virksomheten din kan synes på. Derfor kan det også være svært vanskelig å ha kontroll på all den informasjonen som står om din virksomhet online – men det trenger det ikke være. Oppdatert Online gjør det enkelt å ta kontroll, og her er 5 grunner til hvorfor det kan være nytte for akkurat deg og din virksomhet.

Komplisert blir enkelt.

Akkurat som ordtaket “er det lett, er det rett” sier så er det nøyaktig sånn det faktisk kan være når det kommer til din virksomhets synlighet på internett – lett. Å lete opp, logge inn, ta eierskap og oppdatere informasjon på hver eneste side du synes på er såklart mulig, men det er også veldig tidskrevende.

Med Oppdatert Online kan du styre alt fra en og samme plass med bare noen få klikk. Du får en rapport som viser hvordan din virksomhet er presentert på nett, sammen med et verktøy der du enkelt oppdater din foretaksinformasjon. Informasjonen oppdateres deretter på alle sider du synes på – som for eksempel Google, Facebook, Yelp og Foursquare.

Konsekvent tilstedeværelse øker din SEO

Du tenker kanskje: Hvorfor skal man egentlig synes på nettsider som man knapt anvender eller kjenner til selv? Svaret er at gjennom å synes på riktig informasjon på alle disse sidene så regnes din virksomhet som mer troværdig av søkemotorene. Jo større tilstedeværelse og jo større sammsvarende informasjon du har, jo bedre er det. Det kommer til å påvirke din SEO, altså søkemotoroptimalisering. Resultatet blir at din virksomhet rangeres høyere på søkemotorer som Google og dermed blir lettere for kunder å finne frem til. Nettstedene som er koblet til Oppdatert Online er store og ansees av blant annet Google som troverdige kilder når de skal måle relevans. Win win!

Få tilbake makten over din bedriftsinformasjon online

Google My Business er en enkel vei til å øke din synlighet online. Google liker Google My Business og kommer til å rangere en bra og gjennomarbeidet Google My Business-side høyt i søkeresultatet. Problemer er derimot at siden ikke er beskyttet mot forandringer. Ja, det er sant. Dine konkurrenter kan altså gå inn og påvirke din informasjon på din Google My Business-side.

Har du Oppdatert Online har du derimot mulighet til å låse din informasjon. Det vil si: har du verktøyet så kan ingen utenforstående gå inn på din Google My Business-side og foreslå endringer som til slutt går igjennom, uten at du får muligheten til å bekrefte eller avvise de foreslåtte forandringene.

Ha kontroll på dine omtaler

Tydelig og korrekt informasjon kommer til forbedre kundeopplevelsen betraktelig. Det er noe som kan påvirke både salget og omtaler av din virksomhet online. Med Oppdatert Online får du muligheten til å overvåke omtaler av din virksomhet på flere sider, på en og samme plass. På denne måten får du kontroll på hva folk skriver om din virksomhet og du får raskt muligheten til å ta tak i og svare på kunderopplevelser og omdømme.

Ekstra ranking-bonus

Sist men ikke minst. Når du aktivterer Oppdatert Online via Min Gule Sider vil du få 10% ekstra rangeringspoeng som en bonus. Dette får du selv om du er en Min Gule Sider-bruker. Bruker du Min Gule Sider frekvent vil du kunne få ytterligere 10% i rankingbonus. Så totalt sett kan du øke dine rangeringspoeng med 20% på Gule Sider. Hvem liker vel ikke ekstra rangering?

Vil du vite mer om Oppdatert Online og hvordan det kan hjelpe deg? Nedenfor finner du et webinar som forteller mer om verktøyet.