Hvordan kommer du i gang med din bedriftsprofil på Google?

Enkel guide for nybegynnere

Hvordan kommer du i gang med din bedriftsprofil på Google?

Enkel guide for nybegynnere.

Hvorfor er det viktig å ha en Google bedriftsprofil?

I den digitale tidsalderen har online tilstedeværelse blitt en avgjørende faktor for bedrifters suksess. En Google bedriftsprofil, også kjent som Google My Business (GMB), er et kraftig verktøy som hjelper bedriftseiere med å nå ut til kundene sine og styrke deres digitale fotavtrykk.

Play Video

1

Økt synlighet på nettet

Google er verdens mest brukte søkemotor. Når potensielle kunder søker etter produkter, tjenester eller bedrifter innen en spesifikk bransje eller geografisk område, vil de som har en godt etablert Google bedriftsprofil vises mer fremtredende. Ved å opprette og optimalisere profilen din øker sjansen for at bedriften din vises i de lokale søkeresultatene, noe som kan føre til økt trafikk og salg.

2

Bygg tillit blant kundene

Når kunder ser at en bedrift har en offisiell Google bedriftsprofil, kan det gi dem en følelse av tillit og legitimitet. Profilen tillater også bedrifter å svare på anmeldelser, noe som skaper en toveis kommunikasjon med kundene og viser at bedriften bryr seg om deres tilbakemeldinger.

3

Gratis analyse og innsikt

Google bedriftsprofil tilbyr gratis innsikt i hvordan kunder interagerer med profilen din. Disse analysene inkluderer informasjon som hvor mange ganger profilen din har blitt vist, hvor mange personer som har klikket på telefonnummeret ditt, og hvilke søkeord de brukte for å finne bedriften din. Denne informasjonen er uvurderlig for å tilpasse og forbedre

Det er flott at du har valgt oss hos Gule Sider som samarbeidspartner

Når vi håndterer din Google bedriftsprofil har vi muligheten til å hjelpe deg med å optimalisere bedriftsprofilen din, endre åpningstider, beskrivelser, legge til bilder og mye mer.