Hvor god er min hjemmeside?

På Gule Sider har vi opprettet Hjemmesidesjekken, et fleksibelt verktøy for de som ønsker en rask og detaljert oversikt over styrker og svakheter. Og for å kunne raskt identifisere forbedringsmuligheter som ganske enkelt kan påvirke påvirke kundeopplevelsen og gi flere kunder.

Når du går inn på Hjemmesidesjekken, fyller du bare inn bedriftens navn, informasjon og lenke til nettsiden du vil skanne. Klikk deretter på den blå knappen for å skanne hjemmesiden din gratis. Etter noen få sekunder får du en rapport med flere forskjellige elementer, hvor grønn betyr god og rød betyr at noe mangler, er feil eller må tas bort.

Hjemmesiden’s hastighet er viktig

Du får også en score fra 0-100, som viser hvor godt hjemmesiden din er. Det er veldig vanskelig å få 100 poeng, akkurat som det er veldig vanskelig å få 0 poeng. Poengene er også gitt basert på faktorer som ikke er direkte synlige. For eksempel påvirker hjemmesidens ytelse, for eksempel mobiltilpasning og hastighet er svært viktig, og noe som ofte er kritisk for kundenes kjøpsbeslutning. Jo lavere poengsummen er, desto større er behovet for et ny hjemmeside eller oppdatering av ditt nåværende hjemmeside.

Har du Google My Business?

I rapporten kan du se om du er SSL-sertifisert, sidens hastighet og om siden er mobilvennlig. Du får også nyttig informasjon, for eksempel Google My Business, vurderinger, hvis du koblet sosiale medier til hjemmesiden din , og organisk og betalt søk.

Du kan gjerne prøve Hjemmesidesjekken selv her.

Vi snakket med Mono Solutions om hjemmesider. Vennligst sjekk ut vår webinar nedenfor (tid: 33 min).