Hva er Bing?

Bing er en søkemotor eid og drevet av Microsoft siden 2009. Den er en konkurrent til andre søkemotorer som Google og Yahoo. Med Bing kan brukere finne søkeresultater for et bredt spekter av innholdstyper, inkludert hjemmesider, bilder, videoer, nyheter og kart. For ikke lenge siden ble nye Bing lansert, som har integrert AI i søkefunksjonen sin.

I tillegg til det klassiske søket tilbyr Bing-søkemotoren integrerte funksjoner som Bing Maps og Bing Translate. Det gjør det mulig for brukere å finne steder og oversette tekst direkte fra søkeresultatene. I tillegg har Bing ulike filtre og innstillinger som lar brukere skreddersy søkene sine til spesifikke behov.

Bing er også tilgjengelig på flere plattformer, inkludert nettlesere, mobilapper og Microsofts Windows-operativsystem.

Bing och AI

Med lanseringen av nye Bing er AI integrert i søkefunksjonen på en helt ny måte. Med kunstig intelligens ønsker Microsoft å avgrense søkefunksjonen enda mer, og lage en søkemotor som fungerer som din online co-pilot. Nye Bing skal kunne gi deg detaljerte svar på intrikate og komplekse spørsmål (ligner på f.eks. Chat GPT). I tillegg skal nye Bing også kunne hjelpe deg på en kreativ måte å lage innhold, for eksempel ved å skrive en e-post til deg, hjelpe deg med å forberede deg til et jobbintervju eller lage spørsmålene til din neste pubquiz. Med den AI-drevne Image Creator kan du til og med lage spesifikke bilder basert på hva du skriver (“kan du lage et bilde av en fotballspiller som flyr gjennom luften?”)

Totalt sett er Bing en kraftig søkemotor som gir brukerne en omfattende søkeopplevelse og er lett tilgjengelig for alle brukere.

Bing och Eniro

Vil du forresten ta kontroll over bedriftsinformasjonen din på Bing? Du kan bruke NettSjekk for å se hvordan bedriften din ser ut på Bing akkurat nå. Du kan også investere i vårt produkt “Synlighet på Internett” for å ta kontroll over din synlighet på Bing, men også på plattformer som Google, Apple, Facebook, Gule Sider, Instagram, Snapchat , Siri og mange flere. Vil du annonsere på Bing? Vi kan også hjelpe deg med det. Les mer om Google og Bing Ads her (https://annonsera.eniro.se/annonser-pa-google-2).