,

Gulesider.no har nytt utseende

Digitale tendenser og trender endres raskt, og på Gule Sider satser vi på å holde oss oppdatert på markedstrender og våre brukeres forventninger. Derfor har vi modernisert Gulesider.no og gjort nettstedet mer mobilvennlig. Forbedringer på nettstedet har gjort det raskere og enklere å bruke, noe som allerede har ført til enda mer trafikk. For bedrifter betyr dette flere potensielle kunder og dermed flere muligheter for nye kunder.

Hva er de store endringene/forbedringene på nettstedet, og hvordan vil de påvirke virksomheten din? Opplev det “nye” Gulesider.no gjennom disse tre punktene:

• MODERNERE

Vi har modernisert nettstedet vårt så det har blitt mer mobilvennlig. Det er viktig å ha et nettsted som fungerer på tvers av enheter, ettersom mer enn 50% av våre brukerne besøker gulesider fra mobilen sin. Med et modernisert nettsted kan Gule Sider alltid være med i lommen, vesken eller på sofaen.

• KART

Brukerne elsker kartene våre! Og vi elsker kartene våre! Så fra nå av, når du besøker gulesider.no på en større skjerm, viser vi deg et ny og forbedret kart.

• MÅLE

Brukeropplevelsen er et viktig element i vårt nye layout. Vårt fokus på et mobilvennlig nettsted har ført til en mer minimalistisk side hvor du må gjøre færre klikk, noe som gjør det lettere å finne det du leter etter. På kort sikt betyr dette færre klikk for våre kunder, men i det lange løp vil dette skape bedre leads og flere kunder på grunn av en skreddersydd brukeropplevelse.