, ,

Gule Siders lojalitetsprogram – det lønner seg å være aktiv

Eniro Ranking Bonus

Fra dette året har du som kunde hos Gule Sider mulighet til å ta del av vårt lojalitetsprogram. Som du sikkert vet, er det bygget rundt ranking på Gulesider.no. Ideen med Eniro Ranking Bonus er å belønne lojale og aktive kunder, slik at det blir enda bedre på å markedsføre seg digitalt ved hjelp av oss.

Rankingpoengene på Gule Sider er avgjørende for hvor høyt du er plassert i søkeresultatene på Gulesider.no – med “Eniros Ranking Bonus” hjelper vi deg med å få ut enda mer av annonseringen din på nett.

Programmet er basert på tre faktorer:

  1. Som kunde velger du en blanding av markedsføring i flere ulike kanaler
  2. At du som kunde er aktiv og bruker tjenesten kontinuerlig og følger opp resultatet av markedsføringen din
  3. At du er en lojal kunde med hensikt till å bli over tid

I detalj ser bonusprogrammet slik ut:

  • Ved å kjøpe markedsføring på Google / Bing eller Facebook via Gule Sider, belønnes du med 10% av det investerte beløpet i rankingpoeng på Gulesider.no. Det vil si hvis bedrift A kjøper markedsføring på 10 000 kr på Google og Bing, får Bedrift A 1000 ekstra rankingpoeng.
  • Forpliktede kunder er mer fornøyde kunder. Derfor får du 10% flere rankingpoeng hvis du er aktiv på Min Gule Sider. Du må logge inn minst en gang i kvartalet på Min Gule Sider for å få bonusen.
  • Du får 10% i rankingpoeng hvis du aktiverer Oppdatert Online. Oppdatert Online hjelper deg å sikre at du har riktig informasjon på nett og gjør det enklere hvis du vil endre åpningstider, oppdatere nåværende tilbud, publisere bilder og holde orden på vurderinger og anmeldelser – alt fra ett sted!
  • Lojalitet er også belønnet. Hvis du forblir kunde over tid, vil vi gi deg et ekstra løft i din rangering i løpet av de første to årene. Etter 9 måneder som kunde får du 20% ekstra ranking og etter 18 måneder får du ytterligere 20% ekstra ranking

Oppsummert kan du som kunde dermed få 60% ekstra ranking på Gulesider.no uten ekstra kostnad. I tillegg får du også ekstra effekt hvis du velger å komplettere med markedsføring i andre kanaler også.

Vil du vite mer om lojalitetsprogrammet, rankingpoeng og Gule Sider? Vi har samlet all viktig informasjon i et webinar, se filmen under (lengde: 30 min).