Gule Sider På Sjøen introduserer autoruter, web versjon og nautisk flyfoto

Navigasjonsappen Gule Sider på Sjøen, med over 700 000 brukere i Norden, lanserer en rekke med nye funksjoner innenfor årets båtsesong.

Brukerne kan markere opp til fem rutepunkter og klikke på autorute, deretter regner Gule Sider på Sjøen – appen frem den korteste veien. Ruten kan undersøkes og enkelt finjusteres på samme måte som en manuelt laget rute. Autorutene baseres på både sikkerhets dybde og sikkerhets høyde som brukeren angir. Takket være dette kan appen, til forskjell fra andre appen ta hensyn til brorer, kraftledninger, farbare ruter og naturvernsområder.

Autorute funksjonen finnes nå tilgjengelig på iPhone/iPad og kommer innen kort tid også til Android og vår kommende web version. Funksjonen inngår i vårt Pro-abonnement som koster 139 kr/år.

Web versjonen på storskjermer gir et bedre overblikk

Gule Sider på Sjøen Lanseres innen kort tid i en web versjon. Den kommer til å fungere som en forlengelse til appen der man med data har store skjermer som gjør det enda lettere å titte på sjøkart og planlegge sine reiser. Alle sjøkart, flyfoto, informasjon om havner samt viktige planlegging funksjoner kommer å finnes fra med starten av. Gjennom å logge inn via appen og på webben kommer Pro-abonomenter å få tilgang til funksjoner som de har kjøpt, Som f.eks kunne se sine plottspor, skape interessepunkter og planlegge ruter (også autoruter). Takket være synkroniseringen mellom webben og appen blir endringer gjort på webben umiddelbart synlige i appen.

Nautisk flyfoto hjelper å oppdage og planlegge

Med nautiske flyfoto kommer brukeren kunne se dybdekurver, fyr, og symboler fra sjøkartet over Gule Siders detaljrike flyfoto. Å kunne se alt dette sammen for første gang kommer det til å gi en dypere forståelse av området når man planlegger sin reise. Er det bart på øyene, eller er de overgrodde? Hvordan ser stranden ut? Alt synes fra ovenfra. De nautiske flyfotoene er, akkurat som vanlige sjøkartene, gratis for alle brukere.

Planlegg turen på sjøen

Gule Sider på Sjøen er et hjelpemiddel for alle som skal ferdes med båt langs kysten og i skjærgården. Appen ble lansert for første gang i 2010 og under 2019 hadde appen over 700 000 unike brukere. Med kart som går mellom Sverige, Norge, Finland og Danmark er det enkelt å bruke appen over landegrensene til havs, Og med Gule Sider innhold som båthavner og restauranter kan du enkelt planlegge alle dine stopp på veien. Appen finnes i en fullt funksjonell gratisversjon som uten ekstra  kostnad gir tilgang til sjøkart for kysten, samt i en betalversjon som gir en utvidet funksjonalitet.

Appen kan lastes ned på iTunes og Google Play