Gule Sider lanserer on-site engagements

Nyhet! Nå tilbyr vi hos Gule Sider on-site engagements på våre kunders nettsteder. Med on-site engagements kan du lettere engasjere besøkende på nettstedet og konvertere dem til kunder.

On-site engagements er et flott verktøy for alle som ønsker å engasjere kundene som besøker nettstedet ditt og utløser viss oppførsel. Det kan for eksempel være et tilbud, en chatfunksjon eller et ønske om at kunden skal registrere seg for nyhetsbrev.

For de som velger å bruke on-site engagements med Gule Siders nettsteder, er det et bredt utvalg av valg. Som nevnt kan det være konverteringsdrevne meldinger eller veibeskrivelser, chatter og mer. Du kan basere on-site engagements på atferden til besøkende, for eksempel hvordan de blar, antall besøk og tidspunktet de besøker nettstedet. Det er også flere forskjellige designalternativer og plasseringer å velge mellom.

On-site engagements er en enkel måte å tilpasse nettstedet ditt. Det blir et mer engasjerende og ikke så statisk nettsted. Det lar opplevelsen endre seg fra dag til dag og time til time. kundene dine for å besøke nettstedet ditt.

Vil du vite mer om Gule Siders tilbud med on-site engagements? Sjekk ut webinaret nedenfor.