, ,

Gule Sider kan hjelpe deg med SEO

Er du en nybegynner når det gjelder SEO? Føler du at du ikke har tid til å sette deg inn i hvordan det fungerer? Da er vi her for deg.

For å komme i gang med SEO-arbeidet ditt, bør du foreta en hjemmesidesjekk. Ved å kjøre nettadressen til nettstedet ditt gjennom en URL-skanner, får du en rapport med oversikt over flere ting som kan påvirke ditt fremtidige SEO-arbeid. Denne rapporten bør sees på som en “førstegang test” av nettstedet ditt. Rapporten viser om du har eller ikke har visse ting på hjemmesiden din som er, eller ikke er optimalisert. Hvis du for eksempel skrev inn nettstedstittelen din som “velkommen”, vil rapporten vise at dette ikke er en god overskrift, fra et SEO-perspektiv.

Vi hjelper deg med å SEO-optimalisere din hjemmeside

Hvis du synes resten av arbeidet høres tungvint og du ikke kan gjøre det selv, er det hjelp å få. Hos Gule Sider kan vi analysere din hjemmeside og gi deg en onsite – rapport over alle tekniske ting du må huske på. Vi kan hjelpe deg med å optimalisere søkemotorer på flere nivåer og gi deg mange forskjellige SEO tips og triks for å forbedre din hjemmeside.

Vi tilbyr også SEO-drevne hjemmesider for selskaper med nye hjemmesider der nettstedet blir mobiltilpasset, SLL-sertifisert, sitemaps og mer. Vi skreddersyr ganske enkelt en SEO-løsning til nettstedet ditt. Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg? Da er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Hvis du er interessert i å lære mer om SEO, kan du sjekke webseminaret nedenfor, hvor vi vil fortelle deg mer om hvordan det fungerer, samt hvordan du lager SEO-vennlig innhold på nettstedet ditt.