, , ,

Her er sjekklisten for sommeren

For mange bedriftseiere betyr det at det er på tide å koble fra og slappe av. For andre virksomheter, er det i stedet den mest intense årstiden.

Samtidig viser studier at nesten en tredjedel av små bedrifter synes det er vanskelig å ta ferie om sommeren. Og for de som faktisk tar seg fri, følger jobben likevel med i form av e-post på mobilen eller rapporter på nettbrettet.

Men om du jobber eller tar ferie, så vi vil gjerne hjelpe deg å få en så fin sommer som mulig.

Her er sjekklisten for sommeren:

 • Har du andre åpningstider i sommer?
  Husk å oppdatere åpningstider og annen viktig informasjon på hjemmesiden din. Mer enn 87% av alle selskap har unøyaktig informasjon på nettet. Du kan sjekke din egen bedrift med NettSjekk – gratis!
 • Vet du hva kundene søker etter for å finne din bedrift?
  I ferien når vi er på reise, har vi dårligere kontroll på vårt nærområde og søker derfor oftere lokalt der vi er. Dette er noe vi har tatt på alvor i våre programmer, hvor vi tilbyr tre forskjellige verktøy for å gjøre livet litt enklere. Samtidig er det et utmerket verktøy for å oppdage nærheten – på land, til sjøs, og på veien.
 • Er du søkbar med riktige søkeord på Gule Sider, Google og Bing?
  4 av 5 kunder bruker en søkemotor når de leter etter tjenester og aktiviteter i nærområdet. Trenger du hjelp med din Google / Bing annonsering?
 • Har din bedrift en Facebook-side? Du vet at du kan planlegge innlegg for å sikre at du har en aktiv side selv i løpet av ferien?
 • Sett opp automatisk respons på e-post og telefon når du er på ferie. Det kan høres ut som en liten ting, men det er lett å glemme. Dine kunder tar dessverre ikke ferie bare fordi du gjør det.
 • … men enda bedre er hvis du forbereder kunder for ferien. Har du en e-postliste med dine kunder? Send en feriehilsen med informasjon om dine åpningstider og annen nyttig informasjon.

Med håp om en solrik sommer,
hilsen Gule Sider