Er min hjemmeside bra eller dårlig?

Å vite om din hjemmeside er bra eller dårlig kan være vanskelig hvis man ikke vet hvordan du skal gjøre det. Men – heldigvis finnes det verktøy du kan bruke! Her tipser vi hvordan du finner ut hvordan din hjemmeside fungerer online.

Et godt første skritt for å finne ut hvor godt eller dårlig firma’s hjemmeside leverer er å bruke Google Analytics. Google Analytics gir deg muligheten til å spore mange forskjellige viktige parametere. Du kan følge med på markedsføringen, innholdet på siden din, brukervennlighet, trafikken din, etc. All denne statistikken viser deg hva som fungerer og hva som ikke fungerer, så snart du identifiserer et problemområde, kan du lage en løsning.

Det er også forskjellige gratis verktøy online for å skanne nettstedet ditt. Et eksempel er Google PageSpeed Insights, som vurderer hastigheten på nettstedet ditt og foreslår forbedringer. Hastighet er veldig viktig, men det er flere parametere som avgjør hvor bra eller dårlig din hjemmeside presterer.

Hjemmesidesjekken identifiserer nettstedets behov

Hos Gule Sider tilbyr vi hjemmesidesjekken for alle som ønsker å sjekke ut ytelsen til nettstedet deres. Verktøyet fungerer på en slik måte at du fyller ut informasjon og lenker og deretter kjører nettstedet ditt gjennom skanneren vår. Da får du en detaljert rapport om nettstedets gode og mindre gode elementer..

En av dem er hvis siden din har et områdekart, som er et kart over alle sidene på nettstedet ditt som hjelper søkemotorer å forstå siden din bedre. Du kan også se om siden din har spesifiserte tittelkoder og sidetitler, det vil si kode som hjelper søkemotorer med å forstå siden din. Noen av disse tingene anses som viktigere enn andre, og selskapets nettsted får derfor en endelig rangering fra 0 til 100, der 100 er best.

Ved å bruke en skanner som hjemmesidesjekken, kan du raskt identifisere behovene til nettstedet ditt. Eller hvis den faktisk allerede leverer på et høyt nivå.

Teste hjemmesidesjekken!

Sjekk også webseminaret nedenfor for å finne ut mer om nettsteder og hvordan du kan gjøre ditt enda bedre.