Vil du slippe å tenke på
digital markedsføring?

Det er greit hvis du ikke føler deg helt komfortabel med å lære om bannere, søkemotoroptimalisering, klikkfrekvens, JavaScript, Google-annonser, HTML5, visningsannonser eller avvisningsfrekvens. Kanskje hjertet ditt banker for en annen del av virksomheten din.

Vi i Gule Sider brenner for alt dette og kan hjelpe deg med å sikre at virksomheten din er synlig på nettet. Du bare slipper taket – hvis du vil.

Mest populære

fra 999 kr/mnd

 • Høyere opp på Gule Sider

  Du får: 27 rankingpoeng, 2 topprangerte søkeord, logo, profilbilder, coverphoto, bildegalleri, forretningsbeskrivelse, direkte lenker, åpningstider og 100 andre nøkkelord.

 • Oppdatert online

  Vi oppdaterer din bedriftsinformasjon og sørger for at du blir vist på over 35 nettsteder, for eksempel Google, Gule Sider og Tripadvisor.

 • Google My Business

  Vi setter opp en Google My Business-side for din bedrift slik at dine kunder finner deg lett når de søker etter din bedrift.

 • Få hjelp fra en søkespesialist

  Du får en gjennomgang av kjøpte produkter hos en av våre søkespesialister. Vi hjelper deg å finne de rette søkordene slik at du får treff i din bransje med dine søkeord.

Hva koster det?

999 kr per måned

ved 24 måneders abonnement

1169 kr per måned

ved 12 måneders abonnement

1239 kr per måned

ved 6 måneders abonnement

Din bedrift er unik, derfor bør
markedsføringen din også være det.

Skal vi hjelpe deg med å bli mer synlig på nettet?