,

“Det føles godt å være med på reisen som Gule Sider står overfor!”

Møt en av våre dyktige selgere – Tonje Hoøen! Etter noen år som feltselger i andre bedrifter, fikk hun sjansen til å begynne å jobbe med salg av digitale markedsføringstjenester hos Gule Sider. Det viste seg å passe henne som hånd i hanske, og Tonje feirer nå to år som selger hos oss.

Fortell oss hvordan en arbeidsdag kan se ut for deg?

“Dagen starter med at hele teamet samles til et morgenmøte hvor vi går gjennom målene for dagen, snakker salgsteknikker, utveksler tips med hverandre og bare sparker i gang dagen sammen. Vi er en herlig gjeng med et hyggelig fellesskap som alltid oppmuntrer hverandre. Etter det setter vi oss ned og begynner å ringe bedrifter over hele landet!” sier Tonje.

Gule Sider tilbyr små og mellomstore bedrifter digitale markedsføringsløsninger med stor variasjon. Alt fra hjelp til bedriftens hjemmeside og synlighet på internett, til å finne nye kunder gjennom annonsering på for eksempel Google og Facebook. For Tonje ligger en stor del av motivasjonen i å hjelpe disse gründerne med å finne riktig type markedsføringsløsning for dem. “Du prøver alltid å lytte til kunden og, basert på deres historier, identifisere hvilke produkter som vil være av størst verdi for dem”, sier hun.

Hva er det beste med jobben din?

“Å jobbe som selger er prestasjonsfokusert. Gule Sider skiller seg imidlertid fra andre arbeidsgivere ved at vi har et veldig sterkt samhold innad i teamet. Alle konkurrerer mot seg selv og ønsker hele tiden å bli bedre – og vi heier på hverandre og gleder oss over hverandres suksesser. Det er ikke en selvfølge i alle salgsorganisasjoner”, sier Tonje, som videre forklarer at Gule Sider er i en vekstfase og vil satse videre på å utvikle salgsstyrken.

Som ny selger hos Gule Sider får du alle verktøyene du trenger for å lykkes i rollen. “Når du er ny, er det viktig at du får de rette forutsetningene for å lykkes. I Gule Sider er vi opptatt av at nyansatte får en skikkelig onboarding, med rimelige forventninger til dem. Samtidig er det viktig at du selv har lyst til å utvikle deg og lære. Hvis du har den holdningen, kommer du langt med oss!”

Hos Gule Sider har hver selger en fast grunnlønn, men med en sjenerøs provisjon på toppen av det. Tonje beskriver arbeidsplassen som trygg. “Vi har sikre rammer. God pensjon, ferie og mulighet til å påvirke egen lønn”, påpeker hun. “Vi vil snart ansette flere selgere til teamet vårt. Det føles godt å være med på reisen som Gule Sider står overfor – vi skal vokse og investere enda mer i salg!”

Gule Sider utvider nå salgsstyrken. Lyst til å være med på reisen?
Les mer her og send inn søknaden din i dag – kanskje er du Tonjes fremtidige kollega!