Derfor trenger bedriften din en moderne hjemmeside

I dag er det mulig å finne bedriftsinformasjon fra flere forskjellige kanaler online. Men faktum er at 6 av 10 potensielle kunder vil sjekke ut din hjemmeside for å bli kjent med din virksomhet, 3 av 10 sier at de ikke vil velge din virksomhet hvis den mangler en hjemmeside. Så å ha et moderne nettsted er fremdeles veldig viktig, og her forklarer vi hvorfor.

Du eier din hjemmeside

Din hjemmeside er det eneste stedet du som selskap eier i den digitale verden. Det er den mest offisielle informasjonskilden om virksomheten din, og du har full kontroll over hva som blir lagt ut. Du bestemmer ganske enkelt hvordan merkevaren din skal presenteres på nettet.

På Facebook eier du ikke siden din, og den kan endres og forandres helt, når Facebook gjør endringer i både layout og design så vel som algoritmer. Hvis du for eksempel har en Google My Business-side, kan alle foreslå og gjøre endringer på den. Og slik fungerer det som kjent ikke på din hjemmeside, den eier du selv.

Husk også at Google alltid prioriterer din mest offisielle informasjonskilde når det gjelder rangeringer. Derfor er det viktig ikke bare å ha et nettsted, men også å ha et nettsted som er godt gjennomarbeidet for å være synlig.

Nettstedet ditt er mer enn bare informasjon

Vi har mindre tid til å fange mottakerens interesse. Kundene krever hastighet. Hvis nettstedet ditt er tregt, mister du kunder. Google har vist i en studie at hvis det tar mer enn 3 sekunder for et nettsted å laste, hopper 53 prosent av besøkende. Så det å ha en side som lastes raskt er super viktig.

Et nettsted er mer enn bare informasjon om virksomheten din. Derfor er det også viktig å tenke på teknologien bak nettstedet. I dag googler flere brukere oftere på mobilen enn på datamaskinen. Derfor er mobil som tilpasser siden slik at informasjonen din er synlig og kompatibel på mobiltelefoner, viktig. Nettstedet skal også være SSL-sertifisert.

Så med et moderne, mobilvennlig nettsted kan du kontrollere hvordan den offisielle kanalen din vil se ut i søkemotorer, og hvor lett kunden opplever siden. Med andre ord, du er ikke avhengig av regler for Facebook og Google My Business, og du bestemmer helt selv.

Vil du se hvor bra hjemmesiden din er på nettet?

Kundeopplevelsen

Kundene dine vil sammenligne selskaper og tilbud. Akkurat som Google vil oppfatte nettstedet ditt som den viktigste informasjonen online om virksomheten din, vil kundene gjøre det samme. Derfor er det viktig at nettstedet ditt er pålitelig, gjennomtenkt og lett tilgjengelig.

Med en oppdatert og moderne webside gjør du det enkelt for kundene å nå deg. Det kan være noe så enkelt som en oversiktlig kontaktside med selskapets telefonnummer, adresse og åpningstider. Et nettsted er også en kostnadseffektiv måte å markedsføre firmaet og produktene og tjenestene dine på dine vilkår.

Ikke glem at det skal være enkelt å oppleve virksomheten din. Det skal være enkelt å kjøpe fra firmaet ditt. Det skal være enkelt å få hjelp fra bedriften din. Derfor vil du jobbe med å eliminere terskler på nettstedet ditt, definere styrker og svakheter bare til slutt.

I webinaret nedenfor snakker vi mer om nettsteder.