, , ,

Den viktigste sjekklisten for 2018

Godt Nytt År! Gå inn i det nye året med bedre synlighet og en mer tydelig digital tilstedeværelse. Ta en kikk på vår sjekkliste for å sikre at du og din bedrift starter 2018 på best mulig måte.

1. Strategi for sosiale medier

I en nordisk undersøkelse på oppdrag fra Gule Sider/Eniro svarer kun halvparten av små-og mellomstore bedriftene at de har en bedriftsprofil på Facebook. Noe som er ganske bemerkelsesverdig med tanke på at over 80% av nordmenn bruker Facebook regelmessig.

2. Mobiltilpasset hjemmeside

Det er mange fordeler med en pen og mobiltilpasset hjemmeside som også er enkel å navigere på. Selv om bedriften din er tilgjengelig på Facebook og i andre sosiale medier så vet vi at de fleste forbrukere bruker hjemmesider for å gjøre seg kjent med nye bedrifter*. Er din hjemmeside tilpasset dagens nettbruk?

3. Korrekt bedriftsinformasjon

Mer enn hver tredje kunde oppgir at de velger bort bedrifter som ikke har korrekt bedriftsinformasjon på nettet**. For eksempel ulikt telefonnummer på ulike nettsider, feil adresse, eller åpningstider som ikke stemmer overens. Start det nye året med oppdatert bedriftsinformasjon slik at kunder og potensielle kunder får et godt inntrykk av din bedrift på nett. Sjekk hvordan din bedrift ser på ut på de største og viktigste nettstedene med Gule Sider Nettsjekk – helt gratis!

4. Forbedre din synlighet

Hvor ofte blar du videre til side 2 i resultatlisten når du søker på Google? Svarer du “aldri” er du ikke unik. 90% av de som søker på Google blir værende på den første siden***. Det er derfor der du må være for å være synlig. Trenger du å forbedre din synlighet? Da kan det være lurt med en gjennomgang av hvilke søkeord du er knyttet til på Gule Sider, Google og Bing. Sjekk her!

5. Profilside på Gule Sider

Og – du har vel ikke gått glipp av triksene som gjør at din profilside på Gule Sider skiller seg ut i mengden? Vi har samlet de viktigste knepene her. Anbefalt lesning!

Lykke til – og med ønsker om et riktig bra 2018!

 

* https://www.monosolutions.com/b/why-websites-still-matter
** The Why Before The Buy, YP.com
*** Using the Internet: Skill related problems in users’ online behavior