Apple + Oppdatert Online = Sant

Nå kan du redigere bedriftsinformasjonen din i alle Apples tjenester via Oppdatert Online. Få riktig informasjon på riktig sted i Safari (søk på side), Apple maps (kart og navigasjon) og Siri (talesøk) slik at alle med en iPhone, iPad eller Mac kan finne deg uten problemer.

Med Oppdatert Online kan du tidligere ta kontroll over bedriftens tilstedeværelse online. Oppdatert Online gir deg raskt og enkelt oversikt over hvilken informasjon som vises om din bedrift på de største og viktigste tjenestene som Google My Buisness, Facebook og Foursquare. Oppdatert Online gir også brukerne mulighet til å enkelt oppdatere bedriftsinformasjon, åpningstider, adresser og nåværende tilbud fra ett sted, når de vil. Dermed kan du motvirke dårlige oppdaterte data.

Redigere bedriftsinformasjon i Apples tjenester

Flere og flere mennesker bruker Apples ulike produkter, som har skapt egne tjenester for sine brukere som Apple maps, Siri etc. I dag har de fleste allerede en iPhone. Derfor har vi nå gjort det mulig å redigere bedriftsinformasjon i Apples tjenester via Oppdatert Online. På denne måten kan du også ta kontroll over at riktig informasjon også er tilgjengelig på alle Apples tjenester. At Apple for det meste også bruker partnerskap for å legge til bedriftsinformasjon, betyr at bedrifter ikke kan legge til sin egen bedrift eller oppdatere sin bedriftsinformasjon på Apple-enheter selv . Det finnes ingen “Legg til min bedrift” eller “Rediger” -knapp. Bedrifter kan bare be om å bli lagt til eller endre via Apple Maps-tilkobling, men det er nødvendig med en Apple-konto, men med Oppdatert Online får du muligheten til å ta kontroll over din informasjon og redigere når som helst.

Slik aktiverer du Oppdatert Online