7 av 10 som søker tar kontakt med en bedrift

7 av 10 som søker etter bedrifter på Gule Sider tar kontakt med en bedrift etter søket. De som søker på Gule Sider er i kjøpsmodus, og det er derfor viktig å være godt synlig for å sikre at det er nettopp deg kundene ringer.

I en fersk undersøkelse fra Gule Sider sier så mange som 7 av 10 av de som søker etter bedrifter på gulesider.no finner det de leter etter, og tar kontakt med en bedrift etter gjennomført søk. Halvparten av disse brukerne visste ikke hvilket firma de skulle kontakte får de søkte, og 37% sier at de tar kontakt med flere bedrifter basert på trefflisten i søket.

Hjemmesiden din blir viktigere

Flere og flere av de som søker etter bedrifter går også videre til bedriftens hjemmeside etter at de har funnet bedriften i et søk. Over 40 % sier at bedriftens hjemmeside er neste stopp etter søket.

Annenhver bruker på Gule Sider bruker mobilen for å lete etter bedrifter, likevel er det faktisk så mange som halvparten av mindre bedrifter som mangler en hjemmeside. Les mer om hvorfor det er så viktig at bedriften din har en hjemmeside.

 

Kilde: Undersøkelse gjennomført blant 1683 brukere av gulesider.no i januar 2018