Toppbild_Annonsering

OPTIMAL SYNLIGHET PÅ
SØK I NORGE

Vi hjelper deg med å skreddersy din annonsering.

GULE SIDER HJELPER DEG MED Å BLI MER SYNLIG MED GOOGLE OG BING

I et stadig voksende mediemarked er det lett å gå seg vill i jungelen av ulike tilbydere av markedsføringsløsninger. Det er også dessverre mange useriøse aktører som ikke holder det som loves.

Eniro har i en årrekke arbeidet med søkemotormarkedsføring:

  • Fra 1995 startet vi med søkemotormarkedsføring med Kvasir
  • Fra 2012 har vi hatt gleden av å håndtere Google AdWords for kundene våre
  • Fra 2013 har vi også tilbydt annonsering i Microsofts søketjeneste, Bing ads

Sammen med våre egne sterke merkevarer som Gule Sider, Proff og Ditt Distrikt, bidrar dette til at vi er en av de aktørene i markedet med lengst erfaring innen dette faget, og vi er godt rigget for å hjelpe nettopp din bedrift med markedsføringen.

Google Premier Partner

Vi er stolte av å inneha Googles egen sertifisering som “Google Premier Partner”, noe kun et fåtall aktører i Skandinavia kan vise til. Denne sertifiseringen er en trygghet for deg som kunde og et kvalitetsstempel på at vi leverer høy kvalitet i markedsføringsløsningene dine. Les gjerne mer her om hva det betyr for deg som kunde, at vi er en Google Premier Partner.

Hver bedrifts behov innen markedsføring er unikt, og det er her vi har vår ekspertise. Vi har veldig mange fornøyde kunder, og leverer i dag kampanjer i en rekke ulike bransjer og størrelser. Om du er en nasjonal aktør, eller en lokal bedrift, kan vi hjelpe deg med å sette opp og vedlikeholde kampanjer.

La oss hjelpe ditt firma med å nå nye kunder og markeder med målrettet og kostnadseffektiv markedsføring, tilpasset ditt behov. Kontakt oss idag via annonsere@eniro.com for en uforpliktende prat eller ta kontakt med din kundekonsulent.

Søkeord – La kundene finne deg

Vis frem din bedrift, produkter og tjenester med aktuelle søkeord. La kundene oppdage dine produkter og tjenester raskt og enkelt.

Høyere Rangering

Plasseringen i trefflisten er vært viktig for at kundene skal kunne finne deg.

Økt oppmerksomhet

Vis frem hvilke tjenester og produkter din bedrift tilbyr. Gule Sider hjelper deg med å nå ut til din ønskede kundegruppe.

Vi hjelper deg med å skreddersy din annonsering.