Slide background

Målrettet bildeannonsering

Eniro Display hjelper deg å påvirke og påkalle digital oppmerksomhet.

Ja takk til flere kunder!

Jeg heter

og har en bedrift som heter

Kontakt meg på eller på så jeg kan høre mer om hvordan jeg kan få flere kunder til bedriften.

FÅ TAK I DINE IDEELLE MÅLGRUPPER OG KUNDER – BÅDE PÅ DESKTOP OG MOBIL

Som annonsør hos oss blir dine kampanjer vist på Norges største Display-nettverk. Her får du eksklusiv tilgang til over 1,8 mill. nordmenns oppmerksomhet hver måned. De møter dine annonser på noen av landets mest populære sider – perfekt presentert på både desktop, nettbrett og smartphone. Har du spesielle ideer eller ønsker, hjelper vi deg gjerne.

Godt samarbeid gir gode resultater

Det er viktig for oss, at du opplever en høy verdi av vårt samarbeid. Derfor går vi alltid aktivt inn for å utvikle deres løsninger. Har du spørsmål, ønsker eller ideer, er vi klare for sparring, og vi er alltid åpne for å innarbeide nye formater. Deres suksess er også vår – så la oss jobbe sammen.

Interessert? Kontakt oss og hør hvordan vi kan hjelpe.

Therese M. Edin
therese.edin@eniro.com

Gule Sider Display er en del av Eniro Norge AS

Nå ut til dine relevante målgrupper

Vi hjelper deg å målrette annonseringen mot potensielle kunder basert på hva som er relevante for din bedrift, feks. personers geografiske, atferdsmessige og demografiske profiler.

Generer top of mind for din merkevare

Bannerannonser skaper oppmerksomhet for produktet eller tjenesten, og øker oddsen for fremtidig konvertering. Med display kan du nå ut til potensielle kunder hvor de tilbringer mye av sin tid. For eksempel har mobilbruken økt over 400% fra 2010 til 2014.

Ta del av Eniros digitale ekspertise

Få komplett hjelp med kampanjen, fra første konsultasjon til administrering av bannerannonse. Vår tjeneste omfatter også kreativ utvikling, kampanjeoptimalisering, og rapportering.

“Jeg er veldig fornøyd med tjenesten og det vi får igjen. Vi føler at henvendelsene har økt etter vi økte annonseringen hos Gule Sider, og at det derfor er vel verdt pengene. Vi kjøpte flere kampanjer fordi vi synes det har fungert veldig bra med bannerannonsering”

Kate Lie Sveinsvoll |Daglig leder | Lie Blikk

Vi hjelper deg med å skreddersy din annonsering.