Slide background

Vi bygger digitale målgrupper

Vi hjelper deg med å skreddersy din kommunikasjon

DIGITALE MEDIEKANALER

Våre anbefalinger bygges med bakgrunn av din målgruppe. En bred digital mediemiks kan være bra, men en spisset segmentering i dine riktige kanaler tror vi gir dere den beste resultatoppnåelsen. Som eneste Google Premium Partner i Norge innehar vi en unik kompetanse og innsikt i bruken av verdens største søkemotor. Vår unike brukerdata på Gule Sider søk innenfor dine forretningsområder kan gi din digitale kommunikasjon et ekstra løft. I dag sies det at det er kundene som “eier” merkevarene – vi skal engasjere, interessere, lede, vekste og skape effekt av de aktivitetene vi gjør overfor din målgruppe på sosiale medier

DIGITALE MÅLGRUPPER

Vi bygger digitale målgrupper. Vi skal hjelpe deg og din bedrift til å bygge innsikt om deres digitale målgruppe. Hvor befinner de seg, hvilke mediekanaler foretrekker de – hvor skapes dialogen best med målgruppen?

​Svarene får vi når vi gjennomfører riktige digitale aktiviteter med dere – svarene gir oss sammen den innsikten vi trenger for å spisse denne kommunikasjonen i neste runde. Vi skal bruke vår helt unike sanntidsdata eller Real Time Data videre – det er denne dataen som gjør at dine viktigste kunder setter seg ved ditt bord.

PROGRAMMATISKE KJØP

​Meget forenklet er automatisert kjøp av annonser den digitale løsningen som forsikrer at annonsene vises til din målgruppe, via rett kanal og til rett tid. I tillegg til vår egen datafangst kan vi tilby audience extensions, vår egen unike søkedatabase og treff  på hjemmesider m.m.

Vi tilbyr altså en meget kostnadseffektiv og spisset publikumssegmentering med et målrettet innhold. Kampanjene justeres automatisk og vi vil til enhver tid forbli relevante for den enkelte mottaker.

DIGITALE OG SOSIALE MEDIEKANALER

DESIGN OG PRODUKSJON

INNHOLDSMARKEDSFØRING

PERFORMANCE MARKETING

UNIKE SØKE – OG MÅLGRUPPEDATA

PROGRAMMATIC

Vi hjelper deg med å skreddersy din annonsering.