Toppbild_Annonsering

Vi skreddersyr optimale
løsninger for din bedrift

Vi er din personlige rådgiver

Hos oss kan kan du alltid få hjelp og råd basert på dine behov. Vi hjelper deg med å utvikle din annonsering.

Søkeord – La kundene finne deg

Vis frem din bedrift, produkter og tjenester med aktuelle søkeord. La kundene oppdage dine produkter og tjenester raskt og enkelt.

Høyere Rangering

Plasseringen i trefflisten er vært viktig for at kundene skal kunne finne deg.

Økt oppmerksomhet

Vis frem hvilke tjenester og produkter din bedrift tilbyr. Gule Sider hjelper deg med å nå ut til over 2 millioner nordmenn hver uke.

Prøv oss

Start

En enkel løsning som gjør deg tilgjengelig på Gule Sider. Løsningen inkluderer enkle trafikkdrivende komponenter og passer for deg som opererer i mindre konkurranseutsatte markeder.

Innhold: Logo på treffside og profilside i alle kanaler, dyplenker, Lenke til egen Facebookside, Profilsidebilde, Optimalisering

Søkeord: Fra 3 rangerte søkeord

Pris: fra 6 290,-

Basic

En priseffektiv løsning som gir deg muligheten til å vinne kampen om kundene i utvalgte markeder. Her rangerer du høyere enn mange små og mellomstore bedrifter.

Innhold: Logo treffside og profilside i alle kanaler, dyplenker, Lenke til egen Facebookside, Profilsidebilde, Optimalisering

Søkeord: Fra 7 rangerte søkeord

Pris: fra 13 690,-

Advanced

En løsning som gir god visuell profilering for sterk merkevarebygging i alle kanaler. Løsningen inkluderer høyere rangering som gir deg god konkurransekraft i de fleste markeder.

Innhold: Logo på treffside og infoside, dyplenker, bilde-slideshow (fra medium), Lenke til egen Facebookside, profilsidebilde, optimalisering, søkeordsannonse

Søkeord: fra 10 rangerte søkeord

Pris: fra 27 990,-

Premium

Her får du topprangering i alle kanaler og blir et naturlig førstevalg i ditt marked. Spennende markedsføringsløsninger for deg som vil dominere bransjen din.

Innhold: Video (fra large), Logo på treffside og profilside, dyplenker, Bilde-slideshow, Lenke til egen Facebookside, Profilsidebilde, Optimalisering, Søkeordsannonse

Søkeord: fra 40 rangerte søkeord

Pris: fra 72 900,-

Google/Bing

For deg som ønsker å kombinere Gule Sider med Google /Bing annonsering.

Profil: Sponsede lenker har som hensikt å gjøre annonsen mer relevant for forbrukeren, som nettopp kan bli din kunde. I tillegg til å være effektivt, er det billig og målbart – og vil gi deg høy ROI (return-on-investment).

Digitale Målgrupper

En kundeprosess hos oss består av læring og deling over bordet, som gjennom riktige aktiviteter blir til innsikt. Denne innsikten gjør oss til en verdifull samarbeidspartner for deg. Vår kundetilfredshet skal vise seg på din bunnlinje, vår innsats skal vise seg gjennom dine fornøyde kunder, og vår innsamling av kundedata skal sikre din digitale fremtid.

Våre anbefalinger bygges med bakgrunn i din målgruppe. En bred digital mediemiks kan være bra, men en spisset segmentering i riktige kanaler mener vi gir dere de beste resultatene.
Google Premium Partner: Som Premium Partner, innehar vi en unik kompetanse og innsikt i bruken av verdens største søkemotor. Denne kompetansen og våre brukerdata på Gule Sider søk, innenfor dine forretningsområder, kan gi din digitale kommunikasjon et ekstra løft.
Sosiale medier: I dag sies det at det er kundene som “eier” merkevarene. Vi skal engasjere, interessere, lede, vekste og skape effekt av de aktivitene vi gjør overfor din målgruppe, på sosiale medier.

toppbild_naok

"Vi har hatt en ryddig og fast kontakt med Gule Sider i mange år. Vi vet at det er mange som er på Gule Sider og det er mange som kontakter oss på telefon. Derfor har vi vært en trofast kunde i mange år."

Randi Martinsen, Adressering og konvoluttering

Vi hjelper deg med å skreddersy din annonsering.