toppbild_gulesider_annonseffekt

FØLG RESULTATET AV ANNONSENE DINE

Har du spørsmål om effektrapporten?

Ny rapport hver måned

Vår målsetning er å skape kundekontakter til virksomheten din. Effektrapporten er ditt verktøy for å kunne optimere annonseringen hos oss. Hver måned får du Effektrapporten tilsendt via e-post. Effektrapporten gir et helhetsbilde av annonseringen din hos Gule Sider.

Effektrapporten viser virksomhetsresultatene dine

Optimer annonseringen din

For å kunne optimere annonseringen kan du ved hjelp av Effektrapporten følge med på hvor mange kundekontakter som ser på og kontakter virksomheten din. Du kan også følge utviklingen over tid, slik at du kan vurdere hvilke tjenester og hvilket budskap som gir deg flest kundekontakter. I rapporten kan du følge utviklingen av antall visninger og finne informasjon, samtaler og veibeskrivelser.

Du kan selv velge hvilken periode du vil analysere, enten totalt eller fordelt på datamaskin og mobil.

Besøk

Når en bruker søker etter en virksomhet eller et produkt, genereres det et søkeresultat. Når virksomheten din vises for en bruker, kaller vi det et besøk. Antall besøk vises for Totalt, Datamaskin eller Mobil.

Klikk

Når en bruker klikker på informasjonen din eller på en lenke for å kontakte deg, registreres det et klikk. Her summeres alle klikk på virksomheten din.

Søkeord

Søkeordslisten viser alle søkeord som skaper besøk på annonseringen din. Øverst i listen vises søkeordene som fungerer best og skaper flest besøk.

Samtale

Under Samtale kan du se totalt antall samtaler som virksomheten din har fått via annonsen. Disse tallene er bare tilgjengelig for deg som har samtalemåling.

Banner

Under Banner kan du se totalt antall eksponeringer av bannerannonsen din, det vil si totalt antall ganger som banneret vises for brukerne.

Har du spørsmål om effektrapporten?

toppbild_a-merking

"Gule Sider gjør det enkelt for oss å følge med på effekten av vår annonsering. Vi får en månedlig effeketrapport som viser gode tall."

Bernt Liavaag, A-Merking AS

Slik øker du antall kundekontakter

Få innsikt ved hjelp av effektrapporten

For at du bedre skal kunne vurdere annonseringen din, får du hver måned en Effektrapport som følger trafikken i forskjellige kanaler til virksomheten din. Se på hva som har fungert best i løpet av året, og hvilke kanaler du vil bruke fremover.

Her er noen trinn for å øke antall kundekontakter for virksomheten din.

  • BLI FUNNET – ØK SØKBARHETEN

    Ved å øke antall søkeord og antall rangerte søkeord, blir det enklere å finne frem til virksomheten din. Det er enkelt å oppdatere søkeordene selv Mine sider.

  • BLI VALGT – FÅ EN HØYERE RANGERING

    Når du havner høyt oppe på søkelisten, øker muligheten for at du blir valgt av kunden og oppnår en handel. Vi hjelper deg med å komme høyt opp på rangeringen vår.

  • VÆR SYNLIG – PROFILER VIRKSOMHETEN DIN

    Ved å øke den grafiske synligheten på profilsiden med logo og bilder, blir du mer synlig.

Vi hjelper deg med å skreddersy din annonsering. Vil du vite mer?